• АПАРАТИ ЗА ДОМАЌИНСТВО

 

 

 

 

 

 

  • hd-1206f vivax fen
  • ЦЕНА: 600 ДЕНАРИ
  •  

  • hd-2200cd vivax fen
  • ЦЕНА: 1000 ДЕНАРИ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • CM -1000R vivax dzezve elektricno
  • ЦЕНА: 800 ДЕНАРИ
  • wm -900wh vivax aparat za vafli

 

ЦЕНА: 1000 ДЕНАРИ

 

 

 

 

 

 

  • hm-400 wp vivax mikser

 

ЦЕНА: 1000 ДЕНАРИ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wh-175 L Vivax electricen bokal

 

ЦЕНА: 700 ДЕНАРИ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IR-2200ss vivax pegla

 

ЦЕНА: 850 ДЕНАРИ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IR-2201cc vivax pegla

 

ЦЕНА: 1200 ДЕНАРИ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ts-7501 bls vivax toster

 

ЦЕНА: 900 ДЕНАРИ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* slikata e simbolicna

 

 

 

ms -1363p 4d st mashinka za bricenje

 

ЦЕНА: 1.500 ДЕНАРИ

 

 

 

 

 

 

 

 

bluetooth speaker vivax bs-151

 

ЦЕНА: 2.500 ДЕНАРИ

 

 

 

 

 

 

* За плаќање во готово 5 % попуст. Цените се со пресметан ДДВ. Го задржуваме правото за промена на цена.