МОНИТОРИ

 

22" LED FUJITSU 6.500 денари

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24" LED PHILIPS   7.500 денари

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22" LED PHILIPS   6.000 денари

 

 

 

 

 

 

19" LED PHILIPS   4.500 денари

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22" LED AOC   6.000 денари

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19" LED AOC  4.500 денари

  •  

 

 

 

  • 19" LED ACER   4.500 денари

22" LED ACER   6.000 денари

  •  

     

  •  

  •  

  •  

  • * За плаќање во готово 5 % попуст. Цените се со пресметан ДДВ. Го задржуваме правото за промена на цена.