ТАБЛЕТ КОМПЈУТЕРИ

 

 

 

 

 

 

 

 

Tablet LENOVO TAB3 TB3-850F - 8.000 денари

 

 

 

 

 

 

 

 

Tablet VIVAX TPC -805 3G 8 " - 5.500 денари

 

 

 

 

 

  •  

 

 

 

  •  

 

  • * За плаќање во готово 5 % попуст. Цените се со пресметан ДДВ. Го задржуваме правото за промена на цена.