• ТЕЛЕВИЗОРИ

  •  

  •  

  •  

  •  

Tesla 43'' LED TV Full HD

ЦЕНА : 14.000 денари

 

 

 

 

 

 

 

 

Tesla 40'' LED TV Full HD

ЦЕНА : 11.000 денари 

 

 

 

 

 

 

 

Tesla SMART 40'' LED TV Full HD

ЦЕНА : 14.000 денари

 

 

 

 

 

 

 


 

TESLA SMART 43'' LED TV Full HD

ЦЕНА : 16.500 денари

 

 

 

 

 

 

 

 

Tesla 32'' LED TV Full HD

ЦЕНА : 6.500 денари

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Tesla smart 32'' LED TV HD Ready

    ЦЕНА : 10.500 денари

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIVAX 32'' LED TV HD Ready

ЦЕНА : 8.000 денари

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIVAX smart 32'' LED TV Full HD

ЦЕНА : 9.000 денари

 

 

 

 

 

 

 

 

VIVAX 40'' smart LED TV Full HD

ЦЕНА : 13.000 денари

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIVAX 40'' LED TV Full HD

ЦЕНА : 12.000 денари

 

 

 

 

 

 

 

 

    * За плаќање во готово 5 % попуст. Цените се со пресметан ДДВ. Го задржуваме правото за промена на цена.