Клима уреди

 

VIVAX ACP -18CH50AERI (inverter)      ЦЕНА : 40.500 денари

 

 

 

TESLA TC32H3-12410B (obicna)      ЦЕНА : 13.500 денари

 

 

 

 

 

  •  

  • TESLA TC35V3-12410IA (inverter)      ЦЕНА : 20.500 денари
  •  

TESLA TA53LLML-18410IAW (inverter)      ЦЕНА : 35.000 денари

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • *монтажа на клими за 3.5kw-4000 денари . а за 5.5kw -5.000 денари

  •  

  • * За плаќање во готово 5 % попуст. Цените се со пресметан ДДВ. Го задржуваме правото за промена на цена.